News Corporation a anuntat ca veniturile nete din al patrulea trimestru au crescut de la 852 de milioane de dolari la 890 de milioane de dolari, iar veniturile operationale au crescut cu 18% si au ajuns la valoarea de 1,2 miliarde de dolari.

Divizia de retele prin cablu a companiei a inregistrat, in al patrulea trimestru, o crestere de 49% a profitului operational si de 17% a veniturilor, fata de aceeasi perioada a anului fiscal trecut.

Divizia de televiziuni prin satelit a News Corporation a inregistrat o crestere de 84% a profitului operational si o crestere de 15% a veniturilor.

Citeste si:

Divizia de presa scrisa a intregistrat, in al patrulea trimestru, o crestere de 19,4% a profitului operational si de 13% a veniturilor, fata de aceeasi perioada a anului fiscal trecut.

Compania News Corporation, controlata de mogulul australian Rupert Murdoch, detine mai multe zeci de posturi TV in intreaga lume, printre care operatorul prin satelit British Sky Broadcasting (BSkyB), reteaua SKY, canalele Fox News, compania de productie cinematografica 20th Century Fox, zeci de reviste si ziare, printre care "The Sun", "The Times" si "News of the World" si mai multe site-uri. Saptamana trecuta, News Corporation a achizitionat compania Dow Jones, editorul publicatiei "The Wall Street Journal", pentru suma de 5,6 miliarde de dolari.