Editia din anul acesta vine cu o noua abordare, festivalul primind o noua identitate vizuala si de nume. Atat denumirea evenimentului – Montanfest, cat si sigla ce redau stilizat peisajul montan, sunt menite a accentua principalul beneficiu al marcii: relaxarea si autenticitatea.

“Nu vrem ca festivalul Ciucas sa fie un simplu festival al berii. Desigur, berea este elementul indispensabil, insa ceea ce vrem sa transmitem prin acest eveniment sunt adevaratele valori pe care le reprezentam, conexiunea puternica dintre munte si Ciucas.”, a declarat Mihai Bonca, Brand Manager Ciucas.

Muzica folk si rock au fost alese sa vorbeasca despre atmosfera Ciucas, intregul eveniment fiind concentrat in jurul concertelor de gen sustinute de artisti renumiti si a concursului de interpretare adresat iubitorilor de folk. Artisti precum Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Bio, Zob si Vita de Vie, Margineanu, Iris vor anima sarbatorile muntelui.

Citeste si:

Ciucas le va da iubitorilor de folk ocazia sa cante alaturi de artistii lor favoriti, caci dupa ce ii vor convinge pe acestia ca merita sa urce pe scena, vor sarbatori cu totii muntele pe acorduri de gen.
Festivalul va fi promovat atat in cotidienele locale cat si centrale, prin spoturi radio in Bucuresti si Brasov, precum si prin vizualuri outdoor (bus branding-uri) si indoor (postere in locatii cheie). De asemenea, in Brasov echipele de promovare vor imparti materiale informative despre festival.

Pentru organizarea Montanfest au colaborat agentiile Gavrila&Asociatii, pe partea de creare de vizualuri si identitate de eveniment, BrandsOn care va asigura logistica necesara derularii proiectului, componenta de PR este asigurata pe tot parcursul evenimentului de Nicola Porter Novelli, media a fost asigurata de Zenith, iar New Media Agency s-a ocupat de crearea site-ului.

Festivalul este una dintre initiativele Ciucas care demonstreaza apropierea acestuia de munte. Marca s-a implicat inca de anul trecut in refacerea unor trasee montane care sa faciliteze accesul iubitorilor de natura in zonele de interes turistic, proiect continuat si in acest an.