Asociatia Studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte ľ VIP Romania, organizeaza in perioada 9-15 septembrie, la Sibiu, proiectul Intercultural Communication ( InterC), care va reuni participanti din Franta, Germania, Finlanda, dar si din Romania.
Aflat la prima editie, InterC are ca tema comunicarea si invatarea interculturala, fiind o activitate derulata sub egida „Anului european al egalitatii de sanse”. VIP beneficiaza de sprijinul ANPCDEFP si YOUTH in Action, precum si de colaborarea cu autoritatile locale din Sibiu.

Proiectul se va bucura de participarea a 25 de tineri – cate cinci participanti din fiecare tara, alaturi de alti 5 tineri din Romania, selectati in urma unui eseu de maxim 2 pagini pe tema „What does Interculturality mean to you?” si a unei scrisori de motivatie. Ambele cerinte, insotite de un CV trebuie redactate in limba engleza sau in limba romana si trimise la urmatoarea adresa de contact: interc2007@gmail.com, pana la data de 31 august 2007.

Pentru participantii din Romania, conditiile de selectie presupun ca aplicantul sa fie student la Academia de Studii Economice din Bucuresti si sa beneficieze de o bursa sociala. Cazarea si masa sunt asigurate de catre organizatori pe durata intregului proiect, precum si 70% din costul transportului, pentru toti participantii.

Cele patru tari participante – Romania, Franta, Germania si Finlanda – si-au inceput colaborarea in Franta, in 2004, urmand ca in fiecare an una dintre acestea sa fie gazda unui asemenea eveniment. In 2007 a venit randul Romaniei, iar faptul ca in acelasi an Sibiul a fost declarat capitala culturala europeana a fost de bun augur.

Prin tema abordata, InterC prefigureaza proiectele ce se vor desfasura in 2008, „Anul european al dialogului intercultural”. VIP Romania mai organizeaza anul acesta si International Entrepreneurship Week, proiect desfasurat in Bucuresti, in perioada 16-22 septembrie, bucurandu-se de participarea a 25 de tineri din tari din Europa Centrala si de Est, care au in comun inclinatia spre antreprenoriat, precum si apetenta pentru dezvoltarea interculturala.

Mai multe detalii despre acest eveniment se pot gasi pe site-ul: www. Vipromania.ro/ interc.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri