Agentia de relatii publice THE PRACTICE ofera, incepand cu jumatatea acestui an, servicii de consultanta pentru compania Plaza Centers, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de centre comerciale si de divertisment din Europa Centrala si de Est. Agentia a castigat contul in urma unei cereri de oferta, motivele alegerii fiind buna reputatie a specialistilor THE PRACTICE si experienta lor pe domeniul real estate.
THE PRACTICE va contribui atat la construirea imaginii corporative, cat si la comunicarea principalului proiect multifunctional dezvoltat de companie in Romania – Casa Radio. Pana in prezent, THE PRACTICE a elaborat deja cercetarea care reprezinta punctul de plecare pentru pozitionarea proiectului Casa Radio si a zonei comerciale din componenta acestuia. De asemenea, agentia a propus companiei Plaza Centers si strategia de comunicare corporativa pe termen mediu.

“Casa Radio - alaturi de Biblioteca Nationala - este una dintre cele mai importante cladiri neterminate din inima Bucurestiului, iar finalizarea si integrarea ei in peisajul Capitalei sunt aspecte importante pentru orice bucurestean. Proiectul demarat de Plaza Centers este realizat in cadrul unui parteneriat public-privat. Toate acestea sunt motive pentru care o multime de grupuri sunt interesate de Casa Radio - jurnalisti, arhitecti, organizatii guvernamentale si neguvernamentale, institutii locale sau simpli locuitori ai Capitalei. Este practic visul oricarui om de comunicare - un proiect complex care iti ofera posibilitatea sa utilizezi instrumentele de relatii publice la capacitate maxima”, a declarat Gabriela Lungu, Managing Partner THE PRACTICE.

Plaza Centers a intrat pe piata din Romania la sfarsitul anului 2006, iar pana in prezent a demarat cinci proiecte imobiliare, insumand aproximativ 700.000 mp construiti si investitii de peste 700 de milioane de euro. Cele cinci proiecte sunt situate in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Miercurea Ciuc si Slatina.

Proiectul Casa Radio va avea o suprafata construita de 560.000 mp (inclusiv parcarea), cuprinzand o zona comerciala, spatii de birouri, un centru de conferinte, spatii rezidentiale, un hotel si o cladire destinata unei autoritati publice. Valoarea totala a investitiei se ridica la aproximativ 500 de milioane de euro.

THE PRACTICE este o companie de consultanta in relatii publice axata pe strategie i creativitate, dedicata construirii i protejarii celor mai de succes branduri din Romania, fie ele locale sau internationale. In prezent, THE PRACTICE are o echipa formata din 10 specialisti in relatii publice si ofera consultanta strategica de PR pentru clienti importanti precum: MOL Petroleum Products, Carpatcement Holding, SAP Romania, GE Money/ Domenia Credit - Motoractive Leasing – Estima Finance, Brailact/Brenac, Abbott/ReductoStart etc. Agentia este membru al Clubului Companiilor de Relatii Publice, care reuneste in prezent 10 dintre cele mai importante agentii specializate de PR din tara noastr.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri