Prima editie Luxury Lifestyle Trends isi deschide portile la sfarsitul saptamanii

Prima editie a targului Luxury Lifestyle Trends, un eveniment exclusivist in cadrul caruia vor fi expuse masini, aparate de zbor, barci si motociclete de lux, isi va deschide portile la sfarsitul acestei saptamani pe Aeroportul Aurel Vlaicu din localitatea Clinceni.

Luxury Lifestyle Trends 2007 este o expozitie de aparate de zbor ultrausoare, masini, barci si motociclete de lux, pentru cele mai sofisticate gusturi si extravagante pretentii. Invitatii vor putea admira unele dintre cele mai scumpe modele auto apartinand unor marci exclusiviste, precum: Rolls Royce, Aston Martin, Bentley si Lamborghini.

Evenimentul, organizat de Fly Level, Capital & Alliance Automotive Solutions si PII Group va incepe vineri, 7 septembrie, la ora 15:00, cu o conferinta de presa, ce va fi urmata de ceremonia de deschidere si cocktail. Programul continua sambata, 8 septembrie, incepand cu ora 9:00 si include un mini turneu de tenis cu donatii in scopuri caritabile, spectacole acrobatice si scurte zboruri de initiere.

Participantii si oaspetii vor avea posibilitatea sa discute si sa relaxeze in spatii special amenajate, atmosfera fiind animata de Word Class Romania, cu un program pregatit special pentru acest eveniment. Accesul va fi permis numai pe baza de invitatie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri