Consiliul de Administratie (CA) al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) a aprobat, in sedinta din 30 august, contractarea unui credit de 3,5 milioane de lei de la BRD pentru realizarea unor emisiuni noi si pentru alte investitii, informeaza site-ul TVR.

Creditul va fi garantat prin cesionarea incasarilor lunare de la Splendid Media S.A., agentia de vanzari a SRTv. Membrii CA au decis sa-i imputerniceasca pentru semnarea contractului de creditare pe presedinte director general interimar al SRTv, Alexandru Sassu, si pe directorul Directiei Economice, Cipriana Voicu.

Directorul general si presedinte interimar al Consiliului de Administratie al SRTv, Alexandru Sassu, a declarat miercuri, in cadrul unei audieri la Comisia pentru cultura din Camera Deputatilor, ca TVR are un deficit de 9 milioane de euro in prima jumatate a anului si ca acesta va creste mai departe deoarece exista contracte care trebuie platite.

El a mai spus ca, din cauza deficitului, situatia tuturor angajatilor este in pericol si ca exista posibilitatea renuntarii la o serie de contracte. Presedintele director general interimari a afirmat, totodata, ca intentioneaza sa schimbe modul in care se face distribuirea bugetara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Coronavirus | Cinemax Veranda își suspendă activitatea
Setari Cookie-uri