BDR Associates, finalista la Stevie Awards 2007

Agentia BDR Associates, asociat exclusiv al Grupului Hill&Knowlton in Romania, este singura companie din Romania finalista la Stevie Awards 2007, competitie internationala de prestigiu ce recompenseaza performantele in afaceri ale companiilor si persoanelor care stau in spatele realizarilor exceptionale. Este pentru prima oara cand BDR Associates este invitata sa participe la competitia Stevie Awards, premii calificate de publicatia New York Post ca Oscaruri ale lumii afacerilor.

Agentia de relatii publice BDR Associates este finalista la doua dintre categoriile premiate: Cea mai buna agentie de PR si Cel mai bun program de responsabilitate sociala din Europa, pentru programul “Invata sa schimbi lumea”, finantat de compania Procter&Gamble, in beneficiul dezvoltarii spiritului civic al tinerei generatii in relatia cu comunitatea. La editia din acest an s-au inscris peste 1000 de proiecte, din mai mult de 30 de tari.

Premiile Stevie Awards, distinctii de reputatie mondiala, se acorda anual incepand cu anul 2002, in cadrul a patru programe diferite: American Business Awards, International Business Awards, Stevie Awards for Women in Business si Selling Power Sales Excellence Awards.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri