Friends Advertising va sustine campania de comunicare a Libra Bank, banca ce in ultimii ani si-a orientat eforturile si portofoliul catre deservirea profesiilor liberale din domeniile medical, juridic, contabilitate / audit, farmacisti, arhitecti, precum si cel al IMM-urilor.

Principalul scop al noii campanii va fi promovarea unei imagini care sa reflecte obiectivele de extindere si catre alte segmente de profesii liberale, dar si catre IMM-uri, segmente de clienti ce au ca element comun spiritul antreprenorial.

Friends Advertising va furniza un concept creativ declinabil pe diferite produse pentru liberi profesionisti si IMM-uri, dar si pentru produsele de retail (carduri, credite de nevoi personale, depozite si Internet banking).

Citeste si:

In dorinta de a-si satisface pe deplin clientii, Libra Bank isi declara deschis interesul pentru investitii in noi tehnologii, in sensul dezvoltarii unor canale alternative de distributie. In acest sens, Libra Bank are in vedere dezvoltarea unei platforme performante de e-banking, care va permite clientilor persoane fizice un acces rapid si facil, prin Internet, la produsele bancii.

Libra Bank isi propune sa-si atinga obiectivele atat pe cale directa, cat si prin dezvoltarea unor canale de comunicare noi, virtuale, cu focus deosebit pe new media.

Libra Bank este membra a grupului american de investitii New Century Holdings (NCH), unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania.