Gabriela Lungu va raspunde intrebarilor despre PR, media si comunicare

In cadrul rubricii Live Wall-Street din aceasta saptamana, Gabriela Lungu, Managing Partner al companiei de relatii publice The Practice, isi rezerva cateva ore pentru discutii cu cititorii Wall-Street.

Inainte de a fonda The Practice, Gabriela Lungu a fost vreme de patru ani Managing Director al companiei Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucharest. Gabriela Lungu declara ca este fascinata de comunicare, dar mai ales de latura strategica a acesteia si astfel a ajuns sa lucreze in PR. Este una dintre cele mai tinere specialiste in PR care conduce o companie de talia Ogilvy.

In cadrul Ogilvy Group, Gabriela Lungu a ocupat rand pe rand functiile de Copywriter, Creative Director si Corporate Communications Manager. Prima ei slujba a fost aceea de jurnalist in cadrul Departamentului de Politica Interna al ziarului Ziua.

Va invitam sa trimiteti astazi intrebarile si subiectele de discutie pentru Gabriela Lungu, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de joi, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare:


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Setari Cookie-uri