Jurnalistul Octavian Andronic ar putea redeveni actionar unic al agentiei de stiri Amos News, dupa un an in care aceasta s-a aflat in portofoliul trustului de presa Intact.
Vineri seara, Octavian Andronic a declarat, intr-o emisiune televizata, ca agentia de presa Amos News pe care o conduce a redevenit independenta. In urma unei intelegeri amiabile cu trustul Intact, Andronic ar fi redobandit pachetul complet de actiuni ale Amos News.

Contactat de Wall-Street, Octavian Andronic si-a schimbat insa pozitia: “Amos News nu e in intregime al meu. Si s-ar putea sa nici nu fie. Exista posibilitatea ca agentia de presa sa ramana la Intact”, a declarat Octavian Andronic. Potrivit acestuia, structura actionariatului agentiei de stiri depinde de o serie de discutii cu surorile Voiculescu.

Agentia Amos News a fost achizitionata de grupul Intact in aprilie 2006. La acea data, conducerea trustului isi propunea sa aduca imbunatatiri in resurse umane, specializari, tehnica si comunicare.

Amos News a fost lansata in 2002 ca agentie de presa independenta, fiind infiintata de jurnalistul Octavian Andronic. Conform datelor furnizate de Trafic.ro, in anul 2006, Amos News s-a situat constant pe primul loc intre agentiile de presa, la categoria Stiri/Mass-media.

Trustul Intact cuprinde Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle TV, Radio Romantic, Jurnalul National, Gazeta Sporturilor, Saptamana Financiara, Tngia, Top Gear, 4WD, Tipografia Intact, Intact Production si Fundatia Mereu Aproape.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri