Jurnalistul Octavian Andronic ar putea redeveni actionar unic al agentiei de stiri Amos News, dupa un an in care aceasta s-a aflat in portofoliul trustului de presa Intact.

Vineri seara, Octavian Andronic a declarat, intr-o emisiune televizata, ca agentia de presa Amos News pe care o conduce a redevenit independenta. In urma unei intelegeri amiabile cu trustul Intact, Andronic ar fi redobandit pachetul complet de actiuni ale Amos News.

Contactat de Wall-Street, Octavian Andronic si-a schimbat insa pozitia: “Amos News nu e in intregime al meu. Si s-ar putea sa nici nu fie. Exista posibilitatea ca agentia de presa sa ramana la Intact”, a declarat Octavian Andronic. Potrivit acestuia, structura actionariatului agentiei de stiri depinde de o serie de discutii cu surorile Voiculescu.

Agentia Amos News a fost achizitionata de grupul Intact in aprilie 2006. La acea data, conducerea trustului isi propunea sa aduca imbunatatiri in resurse umane, specializari, tehnica si comunicare.

Amos News a fost lansata in 2002 ca agentie de presa independenta, fiind infiintata de jurnalistul Octavian Andronic. Conform datelor furnizate de Trafic.ro, in anul 2006, Amos News s-a situat constant pe primul loc intre agentiile de presa, la categoria Stiri/Mass-media.

Trustul Intact cuprinde Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia Lifestyle TV, Radio Romantic, Jurnalul National, Gazeta Sporturilor, Saptamana Financiara, Tngia, Top Gear, 4WD, Tipografia Intact, Intact Production si Fundatia Mereu Aproape.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Primul festival de muzică din România anulat din cauza COVID-19: AWAKE 2020
Setari Cookie-uri