Agentia de publicitate indoor Spin Media a achizitionat recent o retea de panotaj in lifturile din Brasov, marindu-si astfel prezenta in spatiul publicitar indoor.
Spin Media detine astfel spatiul publicitar in 272 de lifturi in Brasov din cele aproximativ 400 scari de bloc in care sunt lifturi, avand instalate in acest moment 400 de panouri format A3. Compania a fost cumparata in primavara acestui an de la firma Horu Service, iar reprezentantii sai spera sa atinga o cifra de afaceri de 300-400.000 de euro pana la sfarsitul anului.

“Pe viitor, vom dezvolta partea de distributie de materiale tiparite si pe cea de panotaj indoor. Tintim toate orasele cu peste 250.000 de locuitori. Va fi o investitie de peste 200.000 de euro, pe care speram ca o vom finaliza pana la sfarsitul lui 2008”, ne-a declarat Stefan Livadariu, general manager al Spin Media.

Livadariu estimeaza piata de publicitate indoor din Romania la 200-300.000 de euro cu o crestere de pana la 700.000 de euro in 2008. Marja de profit a acestui tip de business este de peste 30%, insa Spin Media intentioneaza ca in urmatorii doi ani sa reinvesteasca absolut toate incasarile, pentru a construi o afacere pe termen lung.

Pana la sfarsitul anului, Spin Media va monta in Brasov 600 de panouri in lifturi, mentinandu-si astfel pozitia de cel mai important jucator pe piata locala de indoor. In Bucuresti, firma intentioneaza sa dezvolte reteaua de panotaj indoor, atat in lifturi cat si in spatiile comerciale si in cladirile de birouri.

Pachetele de servicii oferite de Spin Media includ închirierea locatiilor disponibile, planificarea campaniei, decorarea locatiilor, schimbare lunarã a afiselor, întretinerea ramelor, monitorizarea campaniilor cu fotografii individuale, inlocuire afise deteriorate. Tiparirea afiselor este inclusa in pret si nu se plateste separat pentru acest serviciu.

Spin Media a intrat pe piata de indoor in anul 2003, prin reteaua de stative pentru distributie a materialelor publicitare tiparite. Locatiile dispun si de panouri publicitare de 23 x 100 cm. Reteaua cuprinde in acest moment peste 300 locatii in Bucuresti, Brasov si Valea Prahovei care sunt amplasate in centre de afaceri, restaurante, hoteluri, centre culturale, banci, centre de infrumusetare, clinici medicale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri