Gianni Catalfamo, CEO Pleon Italia, este invitatul special al primei editii a Toolbox | Online Communication, eveniment organizat sub marca Evensys, ce va reuni practicieni din relatii publice, jurnalisti de top, specialisti in domeniul online si bloggeri experimentati, toti acesti invitati urmand sa prezinte in amanunt noile tendinte din domeniul comunicarii online.
Catalfamo va avea doua interventii, prima in deschiderea evenimentului iar cea de-a doua in cadrul unui seminar dedicat noilor mijloace de comunicare.

“People are the internet’s killer application” spune Catalfamo in prima sa prezentare, in cadrul careia va incerca sa ofere noi perspective asupra impactului comunicarii in new media, alaturi de jurnalisti si profesionisti din mediul local de marketing, care vor trata teme precum avantul pe care l-a cunoscut Internetul in Romania, influenta media traditionala asupra sa, precum si rolul componentei de media online in strategia de comunicare.

Seminarul de 90 de minute intitulat “The Challenge of Consumer Generated Media” va incerca sa clarifice atat concepte noi precum Consumer Generated Content sau Consumer Generated Media, cat si relatia dintre jurnalistii online si practicienii PR. Seminarul sau este cu atat mai important cu cat temele vizate sunt foarte actuale si ancorate in realitatea domeniului.

Cu 12 ani de experienta in industria de software si hardware, la companii precum IBM, Olivetti, Lotus Development Corp, Gianni se alatura in 1993 ca partener in firma Image Time, unde a oferit consultanta in comunicare strategica. In 1999, firma intra in reteaua Omnicom, iar din 2004 activeaza ca Pleon Italia. Interesul lui Gianni pentru comunicarea strategica s-a mutat si spre zona social media, in jurul careia si-a dezvoltat mai multe competente, devenind lector in domeniu atat in Italia, cat si in strainantate.

Toolbox | Online Communication va avea loc pe data de 16 octombrie 2007 la Hotel Howard Johnson din Bucuresti. Prezentarile si workshopurile din cadrul evenimentului vor trata teme precum integrarea componentei de media online in campanile de PR si marketing, strategiile de new media, cunoasterea publicurilor moderne precum si influenta blogurilor si a publicurilor lor.

Evenimentul face parte din platforma Toolbox. Aceasta reprezinta un nou concept de conferinte lansat de Evensys, care combina in mod creativ prelegeri, dezbateri, studii de caz, cercetari si workshop-uri in evenimente de o zi dedicate comunitatii de marketing si comunicare din Romania.

Evensys este o companie cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business (conferinte, forumuri, trade-show-uri, workshop-uri, sesiuni de networking) sau de companie (conferinte de presa, mese rotunde etc), cat si implementarea solutiilor propuse. In plus, agentia ofera servicii de creatie si continut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri