Inainte de de a fonda prima agentie de blogvertising din Romania, Ionut Oprea (www.clickio.ro) era Director de Comunicare la Media Pro Interactiv. Spune despre el ca lucreaza in comunicare, Internet, marketing si media si ca fiecare zi inseamna o noua combinatie intre aceste patru domenii.

Cu origini iesene, tanarul Oprea dorea sa devina inginer genetic. Insa s-a reprofilat in timp util si a devenit jurnalist la Evenimentul de Moldova si la Opinia Studenteasca. Venit in Capitala, Ionut Oprea a lucrat in comunicare si marketing la Netbridge Investments si Neogen.

Ionut Oprea este si initiatorul primei campanii de blogvertising din Romania, care cuprinde 40 de bloguri cu autoritate in domeniile pe care le acopera, si care a fost achizitionata de marketonline.ro cu aproape 10.000 de euro la inceputul lui august.

Citeste si:

Va invitam sa trimiteti astazi intrebarile si subiectele de discutie pentru Ionut Oprea, care ne va raspunde in editia Live Wall-Street de joi, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare: