Compania irlandeza International Marketing&Sales Group (IMSG), care a achizitionat in urma cu o luna agentia romaneasca Friends Advertising, a cumparat reteaua de publicitate V+O Communication, prezenta si in Romania, a declarat, potrivit NewsIn, Mirela Pitu, general manager al V+O Romania.

Valoarea tranzactiei este de aproximativ 10,75 milioane de euro, iar IMSG va prelua toate actiunile V+O Communication in urmatorii patru ani, se arata intr-un comunicat al agentiei V+O Romania. Structura organizationala a retelei achizitionate si echipa de management vor fi pastrate, iar reteaua se va ocupa de dezvoltarea activitatilor de comunicare si marketing lansate in regiune de compania irlandeza IMSG.

IMSG a anuntat la inceputul lunii septembrie ca a achizitionat agentia romaneasca Friends Advertising si ca intentioneaza sa cumpere si alte agentii in regiune.

International Marketing&Sales Group (IMSG) este o companie irlandeza care ofera servicii de marketing si sales. IMSG are birouri in 20 de orase din mai multe tari, printre care Ungaria, Ucraina, Rusia, Turcia si India.

V+O Communication este o retea de publicitate care a fost infiintata in Grecia in anul 2000 si care are birouri la Atena, Sofia si Bucuresti. Printre clientii companiei se numara Coca-Cola, HP, Microsoft, Hilton International, Pizza Hut, KFC, IKEA, Romtelecom si Cosmote.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Sefa V+O Communication: Mizam pe o crestere de 5-10% a veniturilor