Chellomedia a cumparat postul Minimax prezent si in Romania

Compania Chellomedia, divizia europeana a grupului Liberty Global, la care este afiliat operatorul prin cablu UPC Romania, a cumparat, la inceputul lunii octombrie, patru posturi TV, printre care si Minimax, care este prezent si in Romania

Celelalte trei posturi de televiziune cumparate de compania media, in afara de Minimax, sunt TV Paprika, TV Deko si Filmmuzeum. Activitatea canalelor de televiziuni nou-achizitionate va fi administrata de Chello Central Europe, reprezentanta operativa a companiei care are sediul in Budapesta.

Mike Moriarty, managing director al Chello Central Europe, a declarat ca acest nou val de achizitii in Europa Centrala si de Est reprezinta o dovada a interesului pe care compania il are pentru piata din regiune. "Suntem foarte multumiti de noile achizitii. Este cea de-a patra tranzactie a noastra in CEE in ultimele 12 luni, iar acest lucru reprezinta interesul si increderea noastra in televiziunile tematice din regiune. Avem planuri mari pentru noile canale din portofoliu, care se constituie deja in branduri foarte apreciate de catre audienta. Vom incerca sa extindem aria de distributie pe teritoriile existente, timp in care vom continua cresterea calitatii programelor si a cotei de piata", a declarat Mike Moriarty.

Minimax este un post de televiziune pentru copii, lansat in 1999, care este difuzat in Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia. In Romania, postul este disponibil incepand cu anul 2001.

Chellomedia este divizia europeana a grupului Liberty Global, una dintre cele mai mari companii de media si distributie de canale, continut si servicii video din Europa. La grupul Liberty Global este afiliata si compania UPC Romania, unul dintre cei mai mari operatori de cablu din tara. Liberty Global opereaza, prin cele sase divizii ale sale, peste 20 de posturi de televiziune tematice, printre care Sport 1, Extreme Sports Channel si Zone Reality, care sunt disponibile si in Romania, precum si Zone Europa, Zone Fantasy, Zone Thriller, Zone Horror, Sol Musica si Film 1.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Publicis Events lansează platforma de evenimente outdoor SUMMER IN THE CITY
Setari Cookie-uri