Béla Papp, pana in prezent General Manager al operatiunilor Ringier din Ungaria, este numit Head of Business Development al intregului Grup Ringier AG incepand cu 1 noiembrie 2007. Attila Mihók,in prezent General Manager al operatiunilor Ringier din Serbia, devine General Manager al companiei Ringier din Ungaria.
Attila Mihók va prelua din 1 noiembrie 2007 si managementul operatiunilor Ringier din Ungaria. In acelasi timp, el va continua sa conduca operatiunile din Serbia, rol preluat la 1 ianuarie 2004. Attila Mihók (31) are studii de informatica si economice. Mihók si-a inceput cariera la cotidianul Nemzeti Sport in 1997, acesta fiind preluat de catre Grupul Ringier in anul 1998. Printre altele, Mihók a fost responsabil de dezvoltarea infrastructurii IT si a operatiunilor de online.

Intre anii 1999-2001, Attila Mihók a fost Director IT al Ringier Ungaria; in aceasta calitate, el a supervizat si activitatile online. In anul 2001, Mihók a devenit Director Executiv al Diviziei de ziare Sport din Ungaria, iar din 2004 a preluat afacerea Ringier din Serbia, ocupand pozitia de General Manager. In perioada august 2006 – Septembrie 2007, acesta a coordonat de asemenea si operatiunile Ringier din Ucraina.

Béla Papp va prelua nou creata pozitie de Head of Business Development incepand din 1 noiembrie 2007. Acesta va fi responsabil de dezvoltarea unor noi arii de business si va raporta direct lui Thomas Trüb, Director General New Media al Grupului si membru al Boardului Executiv al Ringier AG.

Béla Papp (46) a studiat istoria si diplomatia la Georgetown University (USA) si a lucrat in cadrul grupului the Economist din Viena in perioada 1987 – 1996; printre altele, la The Economist, acesta a ocupat pozitia de redactor-sef al publicatiei lunare Business Central Europe Magazine.

Ulterior, Papp a fost Director de Marketing si Comunicare pe Europa Centrala si de Est in cadrul ABN Amro. Din 1999, timp de trei ani, acesta a condus divizia de publicatii economice precum si departamentul internet din cadrul grupului Sanoma din Budapesta.

Pe parcursul celor aproape cinci ani de cand s-a alaturat Grupului Ringier, Béla Papp a fost responsabil de dezvoltarea cotidianului tabloid Blikk din Ungaria, supervizand in acelasi timp dezvoltarea strategica a portofoliului de reviste, precum si a tuturor activitatilor online si tipografice, a activitatilor legate de organizarea de evenimente, publicarea de carti si vanzari. Volumul total al vanzarilor a cunoscut o crestere de 60 la suta in aceste arii, iar profitul aproape s-a triplat. Papp se va implica in viitor si in cadrul companiei de servicii Medialog.

Attila Mihók Named General Manager of Ringier in Hungary; Béla Papp New Head of Business Development

Béla Papp, formerly General Manager of Ringier Publishing Hungary, will be Head of Business Development for the complete Group of Ringier AG starting on 1 November 2007. Attila Mihók, General Manager of Ringier Serbia, will succeed him as General Manager of Ringier Publishing in Hungary.

.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri