In cadrul campaniei de promovare a proiectului Pepsi si Gazeta Sporturilor iti aduc vedetele in liceu, Graffiti BBDO lanseaza doua noi executii. Sub sloganul Score for more, parafraza a celebrului deja Dare for More, conceptele Zidul si Portarul aduc o nota proaspata si plina de umor.

Jucatorii din echipa liceului profita de ocazia unica de a intalni in carne si oase mari staruri ale fotbalului romanesc si de aceea vin pe teren pregatiti: cu aparate de fotografiat, pe care nu se sfiesc sa le foloseasca chiar in timpul partidei, povesteste pe scurt ideea creativa, Mihai Gongu, copywriter la Graffiti BBDO. Noile executii au aparut ca machete de presa in Gazeta Sporturilor precum si ca postere in liceele in care se desfasoara proiectul.

Programul Pepsi si Gazeta Sporturilor iti aduc vedetele in liceu consta intr-o serie de evenimente speciale organizate in liceele din tara, prin intermediul carora tinerii au ocazia sa ii dribleze pe unii dintre cei mai mari fosti si actuali jucatori de fotbal de la noi. Programul se desfasoara pe parcursul a opt luni de zile, in 16 editii (2 evenimente pe luna). Pana in prezent au avut loc sase editii, trei in Bucuresti si trei in tara (Ploiesti, Timisoara si Pitesti).

La realizarea campaniei Score for More au contribuit Catalin Lascu, Franchise & Marketing Manager PepsiCo International pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova si echipa Graffiti BBDO formata din Adrian Preda - Director Creatie, Mihai Gongu - Copywriter, Cosmin Simionescu - Art Director, Dan Enache Senior Account Manager, Florin Dulgheru Account Manager.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri