Cotidianul tabloid Aha! – cu o medie zilnica a vanzarilor de 142,738 copii – a intrat in portofoliul Ringier incepand cu 17 octombrie 2007. Ringier preia integral echipa editoriala a cotidianului Aha!

Odata cu achizitionarea Aha!, Ringier isi consolideaza pozitia de leader pe piata ziarelor din Republica Ceha. Ringier editeaza in aceasta tara cotidianul tabloid Blesk, care are o medie zilnica a vanzarilor de peste 450.000 de copii, fiind cel mai vandut ziar din Cehia.

Prin aceasta achizitie, Ringier isi subliniaza o data in plus intentia de a juca un rol important in peisajul media din Cehia si dorinta de a creste in segmentul ziarelor. Blesk si Aha! vor continua sa iasa pe piata ca branduri autonome, fiecare avand o echipa editoriala proprie.

Aha! a fost lansat in Octombrie 2004; František Nachtigall, cel care a condus operatiunile editoriale pana in prezent, va continua sa faca parte din echipa. In prezent, Aha! are un tiraj zilnic de 194.000 de copii.

Data lansarii cotidianului Blesk in Cehia este aprilie 1992, iar din anul 2002 acesta este cel mai bine vandut ziar din tara. Tirajul mediu al cotidianului Blesk este de 560.000 copii zilnic.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si