Grupul New York Times a anuntat cresterea veniturilor si a profitului, ca urmare a cresterii la nivel national a veniturilor din publicitate si din vanzari, in contrast cu rezultatele obtinute de alti proprietari de ziare din Statele Unite ale caror castiguri au scazut
Profitul net din al treilea trimestru a crescut cu 6,7%, pana la 13,44 milioane dolari, de la 12,6 milioane dolari in aceeasi perioada a anului trecut. Castigurile pe actiune s-au mentinut la 9 centi.

New York Times a inregistrat venituri operationale de 10 centi/actiune, fata de 6 centi/actiune, in al treilea trimestru al anului trecut.

Excluzand situatiile speciale, New York Times a castigat in al treilea trimestru 15 centi/actiune, fata de 9 centi/actiune in aceeasi perioada a anului trecut. Aceste cazuri speciale includ costuri de 5 centi pe actiune, ca urmare a vanzarii tipografiei Edison, din New Jersey.

Veniturile grupului Times, care publica de asemenea Boston Globe si alte cotidiane mai mici in Statele Unite a crescut cu 2%, pana la 754,4 milioane dolari. In medie, analistii estimasera venituri de 734 milioane dolari.

Reprezentantii companiei au avertizat ca nu se stie cum va evolua situatia in al patrulea trimestru. Acestia au raportat performante puternice in septembrie, dar au adaugat ca in luna octombrie lucrurile nu merg atat de bine.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri