Profitul net din al treilea trimestru a crescut cu 6,7%, pana la 13,44 milioane dolari, de la 12,6 milioane dolari in aceeasi perioada a anului trecut. Castigurile pe actiune s-au mentinut la 9 centi.

New York Times a inregistrat venituri operationale de 10 centi/actiune, fata de 6 centi/actiune, in al treilea trimestru al anului trecut.

Excluzand situatiile speciale, New York Times a castigat in al treilea trimestru 15 centi/actiune, fata de 9 centi/actiune in aceeasi perioada a anului trecut. Aceste cazuri speciale includ costuri de 5 centi pe actiune, ca urmare a vanzarii tipografiei Edison, din New Jersey.

Citeste si:

Veniturile grupului Times, care publica de asemenea Boston Globe si alte cotidiane mai mici in Statele Unite a crescut cu 2%, pana la 754,4 milioane dolari. In medie, analistii estimasera venituri de 734 milioane dolari.

Reprezentantii companiei au avertizat ca nu se stie cum va evolua situatia in al patrulea trimestru. Acestia au raportat performante puternice in septembrie, dar au adaugat ca in luna octombrie lucrurile nu merg atat de bine.