Grupul Reuters a inregistrat o crestere a veniturilor din activitatea de baza de 7,6% in cel de-al treilea trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, acestea ajungand la valoarea de 1,33 de miliarde de dolari

Veniturile Reuters, care includ impactul achizitiilor si al ratei de conversie, au crescut cu 2,3% in cel de-al treilea trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Reuters a anuntat, in luna mai a acestui an, ca va fi preluata de grupul canadian Thompson Corp. pentru aproximativ 17,2 miliarde dolari, dand astfel nastere celui mai mare grup de stiri financiare si date din lume.

Grupul Reuters este unul dintre cei mai mari furnizori de date financiare din lume. Acesta include, printre altele, agentia de stiri Reuters si serviciul international de informatii financiare Multex.com. Activitatea principala a grupului Reuters se bazeaza pe serviciile pentru pietele financiare, printre care date de piata (costul actiunilor, cursul valutar), analize si studii, dar si programe de calculator prin care clientii pot vinde si cumpara actiuni prin intermediul calculatorului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Schimbări în cadrul GroupM: Cătălin Găitănaru este noul CEO Mindshare
Setari Cookie-uri