Campania de print realizata de Graffiti BBDO pentru revista ôDosarele Istorieiö este finalista la New York Festivals 2005 Print Advertising Awards.
In cadrul acestei sectiuni au fost inscrise 4300 campanii de print si outdoor din 62 de tari, care au fost jurizate online de 80 de directori de creatie din principalele centre de advertising din lume. Procentul de 20 % de lucrari selectate reprezinta excelenta in design-ul publicitar international.

Lucrarile Graffiti BBDO intra acum in competitie pentru medaliile de aur, argint si bronz, rezultatul final urmand sa fie anuntat in luna iunie.

Conceptul creativ al campaniei ôDosarele Istorieiö evidentiaza specificul revistei: momente esentiale ale istoriei secolului XX, cu accent pe personajele-cheie. Campania de print a inclus trei executii, cu personaje istorice celebre, stilizate ľ Hitler, Lenin si Mao. Acestea au facut parte dintr-o campanie mai ampla, care a inclus si un spot radio si un spot TV.

Creatia agentiei Graffiti BBDO este recunoscuta in acest an pentru a patra oara la New York Festivals. In anul 2001, calendarul aniversar Graffiti BBDO a intrat pe lista scurta a festivalului, in 2002 printul ôMainileö (Dakino) a obtinut medalia de bronz, iar anul trecut, macheta ôPositiveö (Guinness) a castigat medalia de argint. La aceasta editie, directorul de creatie al agentiei, Adrian Preda, face parte din juriu.

La realizarea campaniei ôDosarele Istorieiö au contribuit Mircea Suciu ľ reprezentantul revistei ôDosarele Istorieiö, echipa Graffiti BBDO formata din Adrian Preda - Director Creatie, Mihai Gongu - Copywriter, Cristina Panaitescu ľ Art Director, Monica Garbur - A/V Producer si agentia Media Direction - Cristian Mucichescu, Media Manager.

New York Festivals este una din cele mai importante competitii de profil din lume, care premiaza, de aproape 50 de ani, excelenta in publicitatea internationala.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Comunicate de pres─â

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Setari Cookie-uri