Havas, unul dintre cele mai mari grupuri de publicitate din lume, prezent si in Romania, a inregistrat o crestere a veniturilor de 7,3% in al treilea trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Brandrepublic.com, citat de NewsIn.

Grupul de publicitate a inregistrat in al treilea trimestru al acestui an venituri de 368 milioane de euro.

Divizia franceza a grupului a inregistrat o crestere a veniturilor de 13,4% in al treilea trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, acestea ajungand la 76 de milioane de euro.

In Marea Britanie, grupul a inregistrat o crestere a veniturilor de 4,5% in al treilea trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 46 de milioane de euro. In restul Europei, veniturile Havas au crescut cu 11,4% in trimestrul trei al anului 2007, comparativ cu acelasi trimestru al anului 2006, pana la 78 de milioane de euro.

Havas este al doilea cel mai mare grup de publicitate din Franta si al saselea cel mai mare grup de publicitate din lume. Havas detine, printre altele, diviziile Euro RSCG Worldwide, Media Planning Group (MPG) si Arnold Worldwide. Grupul Havas este prezent in Romania prin agentiile ADDV/Euro RSCG si MPG.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Și festivalul Summer Well se anulează din cauza pandemiei
Setari Cookie-uri