Cea mai mare companie media din lume, Time Warner, care detine, printre altele, posturile CNN si HBO si revistele "Time" si "People", va avea un nou CEO de la 1 ianuarie 2008, Jeffrey Bewkes, actualul COO al companiei, iar acesta are ca obiectiv cresterea valorii actiunilor.
Consiliul director al Time Warner l-a ales in functia de CEO pe Jeffrey Bewkes, luni, in locul lui Richard Parsons, care va ramane la Time Warner in functia de presedinte.

Valoarea actiunilor Time Warner au scazut in acest an cu 18%, comparativ cu anul trecut, si au ajuns aproape de valoarea actiunilor Time Warner de acum cinci ani, cand Richard Parsons devenea CEO-ul companiei.

Time Warner este compania americana cu cele mai mare venituri obtinute din media in anul 2006, 34 de miliarde de dolari, cu 6% mai mult decat in anul 2005. Compania se claseaza pe locul intai in acest clasament incepand cu anul 1995.

Conglomeratul media Time Warner este cea mai mare companie media din lume si detine, printre altele, revistele "Time", "People", "Sports Illustrated" si "Fortune", studioul Warner Bros. Pictures si posturile de televiziune CNN, HBO si Cartoon Network.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri