CNN, cea mai mare expansiune mondiala din ultimii 27 de ani

CNN, parte a grupului Time Warner Inc, vrea sa porneasca cea mai mare extindere a resurselor media internationale din ultimii 27 de ani, dupa ce a pus capat unui parteneriat cu grupul Reuters, informeaza NewsIn, citand Reuters.

Compania a anuntat miercuri ca va majora "semnificativ" numarul de reporteri la nivel mondial, va deschide un sediu in Emiratele Arabe Unite, va infiinta o unitate de productie digitala in Londra si va investi masiv in operatiunile interne.

CNN a precizat ca valoarea investitiilor se ridica la mai multe milioane de dolari. O sursa avizata a declarat pentru Reuters ca suma este mai mica de 10 milioane dolari.

Miscarea vine dupa ce CNN a hotarat in august sa nu mai foloseasca serviciul de stiri Reuters, punand capat unui parteneriat de 27 de ani. Surse din anturaj au spus la momentul respectiv ca Reuters dorea sa majoreze tariful de la 3,5 milioane dolari/an la aproape 10 milioane dolari.

"Este vorba despre detinerea unui continut mai mare de informatii", a declarat directorul managerial CNN International, Tony Maddox. "Detinerea informatiilor pe care le difuzam, publicam si le facem accesibile partenerilor reprezinta baza activitatii noastre", a adaugat acesta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri