Agentia GAV/Scholz&Friends a castigat licitatia organizata de compania producatoare de vinuri Cramele Halewood, unul dintre principalii jucatori de pe piata vinului si cel mai mare exportator de vin imbuteliat. In cadrul viitoarei colaborari, GAV va oferi servicii de comunicare ce includ atat branding, cat si advertising.
Cramele Halewood, furnizor al Casei Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei prin spumantul Rhein Extra, este o companie care prin imbinarea tehnologiei si a talentului echipei de oenologi cu know-how-ul britanic, aduce pe piata vinuri ce valorifica potentialul exceptional al Romaniei si marea diversitate in domeniul viti-vinicol.

Pe langa productia de vinuri romanesti, Cramele Halewood reprezinta in Romania case celebre din intreaga lume: Andre Lurton, Antinori, Torres, Vicente Gandia, Villa Maria, Trapiche, Concha Y Toro, incercand prin aceasta “sa aducem consumatorului roman vinuri de import reprezentative si de calitate, vinuri care inseamna ceva pentru regiunea din care provin si care sunt produse de companii de familie cu valori similare companiei noastre”, a declarat Dan Ioan Muntean, Director General al Cramelor Halewood.

Echipa GAV care a lucrat pentru castigarea acestui cont este formata din Lucian Georgescu (Managing Partner), Lorena Stoica (Account Director), Marius Rosu (Creative Director), Solene Cesbron (Art Director), Catalin Spoiala (Senior Copywriter) si Sorana Somesan (Junior Copywriter).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri