Emap isi vinde diviziile de publishing si radio companiei Bauer Publishing

Emap, care detine, printre altele, publicatiile "FHM" si "The One", isi vinde diviziile de publishing si radio catre cel mai mare publisher privat din Europa, Bauer Publishing, pentru suma de 1,14 miliarde de lire sterline (aproximativ 1,58 miliarde de euro), informeaza Brandrepublic.com.

Emap a anuntat, la sfarsitul lunii iulie, ca analizeaza mai multe oferte de vanzare a companiei sau a unor parti din aceasta. In ultimele luni, grupul de media a trecut printr-un amplu proces de vanzari deoarece compania si-a fixat ca strategie concentrarea pe domeniile media digitale si pe produsele business-to-business. Emap a vandut, de curand, diviziile sale franceze care se ocupau de targuri si care editau publicatii de consum, posturile sale de radio irlandeze si revistele pe care le detinea in Australia.

Emap este un grup britanic de media care detine, la nivel international, mai multe titluri, printre care "FHM", "The One" si "Q magazine", si care detine mai multe posturi radio si TV, precum si firme care se ocupa cu organizarea de evenimente si conferinte. In Romania, Emap a acordat licenta pentru revista "FHM" companiei Sanoma-Hearst Romania.

Compania Bauer Publishing este cel mai mare publisher privat din Europa, fondata in anul 1875, si detine, in prezent, 166 de reviste, printre care "in Touch", "Life&Style" si "First".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri