Postul Movies 24, care face parte din trustul NBC Universal Global Networks, se lanseaza miercuri in Romania, Polonia, Ungaria si Turcia, si va difuza filme romantice, thrillere, politiste si comedie,

Noul post, care este un canal de filme special create pentru televiziune, va fi putea fi vizionat in Romania prin platforma digitala Dolce, operata de Romtelecom. In Romania, postul este distribuit de Chello Zone Romania, iar spatiul publicitar este administrat de agentia Splendid Media. In Europa, Movies 24 va putea fi vizionat de aproximativ 15 milioane de telespectatori.

Presedintele NBC Universal Global Networks & Digital Initiatives, Roma Khanna, a declarat ca lansarea postul Movies 24 in Romania, Polonia, Ungaria si Turcia a fost o miscare importanta pentru companie. "Lansarea Movies 24 in aceste tari noi este o miscare importanta pentru noi, mai ales ca vine la scurt timp dupa lansarea canalelor SCI FI si Universal Channel in Polonia", a declarat presedintele NBC Universal Global Networks & Digital Initiatives, Roma Khanna.

NBC Universal Global Networks face parte din NBC Universal, una dintre cele mai mari companii de media si divertisment. NBC Universal Global Networks opereaza mai multe canale de divertisment, printre care SCI FI, Studio Universal, Universal Channel si Das Vierte - in afara Statelor Unite.

Prin achizitionarea Sparrowhawk Media de catre NBC Universal in octombrie 2007, NBC Universal Global Networks a adaugat in portofoliul sau canalele internationale (non-americane) Hallmark Channel, Movies 24, Diva TV. Impreuna, ceste canale sunt receptionate in peste 130 de milioane de gospodarii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Australia, America Latina si Asia. NBC Universal este detinut de General Electric (80%) si de Vivendi (20%).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Un roman, nominalizat la Oficiul SUA pentru Brevete