Postul Realitatea TV, care face parte din trustul media Realitatea - Catavencu, a investit peste 350.000 de euro in editia din 2007 a proiectului "Zece pentru Romania", a declarat, citat de NewsIn, directorul executiv al postului Realitatea TV, Catalin Popa.

La cea de-a treia editie a Galei "Zece pentru Romania", care se va desfasura vineri, 14 decembrie, la Ateneul Roman din Bucuresti, va participa si unul dintre cei mai influenti oameni politici din ultimele decenii, Henry Kissinger.

In cadrul Galei "Zece pentru Romania vor fi acordate premii la categoriile "Politicieni", "Tineri politicieni", "Ministri", "Parlamentari", "Analisti politici", "Jurnalisti", Oameni de afaceri", "Interpreti vocali", "Actori" si "Sportivi".

Proiectul "Zece pentru Romania", aflat la cea de-a treia editie, se intinde pe o perioada de zece ani si reprezinta o cercetare sociologica, proiectata si finantata de Realitatea TV, prin care postul de televiziune isi propune sa identifice si sa recunoasca la nivel national cele mai valoroase personalitati ale momentului. Cercetarea sociologica este facuta de patru institute de sondare a opiniei publice, INSOMAR, IMAS, TNS - CSOP si CURS, iar postul Realitatea TV investeste in acest proiect 5 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
BREAKING: Realitatea TV a pierdut licenta audiovizuala