Irina Iliescu, chapter coordinator la International Advertising Association (IAA) Romania, responsabila timp de 10 ani pentru comunicarea asociatiei, va pleca la Ogilvy Group, unde va prelua functia de corporate officer.

"Voi incepe sa lucrez la Ogilvy din data de 7 ianuarie", a declarat, citata de NewsIn, Irina Iliescu. Irina Iliescu, in varsta de 33 de ani, a fost responsabila timp de 10 ani pentru comunicare la IAA Romania. Irina Iliescu a absolvit Facultatea de Management Marketing in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a lucrat timp de cateva luni ca asistent universitar la Universitatea Romana-Americana.

International Advertising Association (IAA) Romania, infiintata in 1993, reprezinta interesele industriei de media, publicitate si marketing din Romania. Printre obiectivele declarate ale IAA se afla protejarea si promovarea libertatii discursului comercial si a alegerii consumatorului, precum si incurajarea, practicarea si acceptarea autoreglementarilor din domeniul publicitatii.

Ogilvy Group Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte din WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume. Ogilvy Group are sase divizii, Ogilvy & Mather Advertising, MindShare Media, OgilvyAction, Ogilvy Public Relations Worldwide, Media Insight si OgilvyOne. Printre clientii Ogilvy Group Romania se mai numara Unilever, Coca-Cola HBC, Kraft si IBM.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si