Potrivit celor precizate, miercuri, de Virgil Jireghie, directorul postului de televiziune on-line, imaginile vor putea fi urmarite accesand site-ul www.goldistv.ro.

„Cei care acceseaza acest site vor avea posibilitatea sa urmareasca sase canale. Este vorba de viata academica, cultural, cursuri, divertisment, publicitate si arhiva. In cadrul arhivei va exista un calendar in care pot fi gasite emisiunile difuzate anterior. La acest post de televiziune vor lucra redactori care sunt studenti din cadrul Universitatii, in special de la Facultatea de Stiinte Umaniste, Politice si Administratie, dar si de la Facultatea de Informatica, alaturi de specialisti ingineri si informaticieni“, a declarat Virgil Jireghie.

Acesta a mai spus ca pe masura ce postul tv on-line se va dezvolta, vor fi transmise si evenimente de importanta care nu se desfasoara in cadrul Universitatii, dar sunt cu impact academic. „Am pornit de la ideea ca Universitatea are mai multe filiale in tara. De asemenea, avem studenti la studiaza la forma Invatamant la Distanta, care pot urmari astfel cursurile sustinute de profesori. Astfel, ei vor putea intra pe site si vor accesa cursurile care ii intereseaza“, a precizat Jireghie.

Citeste si:

Directorul postului de televiziune on-line al Universitatii de Vest „Vasile Goldis“ din Arad a mai spus ca pentru a putea transmite s-au investit aproximativ 60.000 euro. „Noi am avut un studio de film si tv la care faceau practica studentii, iar de aici am dezvoltat totul. Am investit in aparatura speciala, in servere, in camere video de inalta definitie“, a mai spus Virgil Jireghie. Studentii care vor lucra la studioul tv on-line nu vor fi renumerati.

Cei din conducerea Universitatii de Vest „Vasile Goldis“ au mai afirmat ca postul tv on-line va fi unul din cele mai importante posturi de televiziune din Romania si va oferi o gama de servicii si continut on-line utilizatorilor de internet din tara si romanilor din strainatate.