Agentia McCann Erickson va administra conturile de strategie si creatie al celor doua branduri de la inceputul lunii ianuarie. De asemenea, pentru cele doua branduri vor mai lucra agentiile Momentum, MRM Partners si McCann PR.

"McCann Erickson au dovedit, de-a lungul timpului, ca inteleg brandurile, dar si consumatorii. Mai mult decat atat, agentia intotdeauna a venit cu idei exceptionale si solutii de a conecta brandurile cu consumatorii si viceversa. Gandirea lor through-the-line creeaza campanii de comunicare de impact si de succes", a declarat Andreas Stieber, marketing manager la Heineken Romania.

Agentia de publicitate McCann Erickson face parte din grupul B.V. McCann Erickson, detinut majoritar de grupul mondial de publicitate Interpublic. Din grupul B.V. McCann Erickson mai fac parte agentiile Universal McCann, McCann PR si BrandTailors. B.V. McCann Erickson numara clienti precum Coca-Cola, Kandia-Excelent, ING si Nestle.

Heineken Romania produce marcile de bere Heineken, Golden Brau, Gösser, Schlossgold, Silva, Ciuc, Bucegi, Gambrinus, Harghita, Hategana si Zipfer