Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) a devenit reprezentantul Conferintei I-COM (International Conference on Online Media Measurements) in Romania, anunta un comunicat al organizatiei. In perioada 5-8 februarie 2008, la Barcelona, va avea loc cea de-a doua Conferinta Internationala I-COM. Prima editie a avut loc in 2005, la Berlin.

I-COM este un forum global care se ocupa de identificarea si discutarea aspectelor importante aparute in cadrul sistemelor de masurare a mediului digital, cu scopul de a imbunatati cooperarea la nivel international, de a impartasi experiente si a stabili de comun acord cele mai bune practici pentru industrie. Forumul este format din cele mai importante asociatii ale industriei de publicitate on-line si de principalele organizatii care se ocupa de masurarea Internetului.

Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) este o organizatie non-profit care are obiectivul de a oferi industriei de publicitate informatii corecte asupra cifrelor de difuzare ale publicatiilor, precum si alte tipuri de studii, cum sunt cele de audienta pentru presa scrisa (SNA FOCUS) sau audienta si trafic Internet (SATI).