Grupul de presa Ringier va inchide de astazi cele trei editii regionale ale cotidianului “Evenimentul Zilei” din Timisoara, Cluj si Iasi, in data de 14 ianuarie, a declarat, potrivit NewsIn, Adela Popescu, Communication and PR Manager al Ringier Romania.
"Previziunile pe termen lung al acestor editii nu arata un potential de dezvoltare sustenabila al editiilor regionale ale 'Evenimentului Zilei'", a spus Popescu. "Ratiunea care a stat la baza deciziei a fost faptul ca nu exista un interes pentru editiile regionale ale cotidianului, intrucat comunitatile se formeaza in jurul oraselor.”

Ea a mai spus ca, tot de astazi, managementul “Evenimentul Zilei” va merge in cele trei redactii regionale ale cotidianului si va avea discutii cu fiecare dintre angajatii sai. "Se va restrange activitatea regionala a 'Evenimentului Zilei’, ceea ce implica si renuntarea la oameni", a adaugat Adela Popescu.

Cotidianul isi va intari insa editia nationala, "iar stirile locale vor continua sa fie foarte importante pentru ziar".

Ringier Romania face parte din grupul elvetian Ringier AG, unul dintre cei mai mari editori de presa scrisa din Europa. In Romania, Ringier detine mai multe publicatii, printre care "Libertatea", "Evenimentul Zilei","Capital", "Compact" si "Unica".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri