Producatorul de bere InBev Romania a ales pentru serviciile de media agentia Starcom Romania in urma unei licitatii care s-a incheiat in luna ianuarie si la care au participat 8 agentii de media.
La inceputul lunii noiembrie 2007, InBev Romania a initiat un proces de selectie pentru serviciile media. La licitatie au fost invitate sa participe opt agentii de media. In etapa finala au ramas trei agentii, Starcom Romania, Mediaedge:cia si OMD. In final, InBev Romania a desemnat agentia Starcom Romania drept castigatoarea licitatiei.

In organizarea procesului de licitatie, InBev Romania a fost asistata de o companie de audit.

Starcom Romania este parte din Starcom MediaVest Group, una dintre cele mai importante retele de media din lume. De asemenea, Starcom Romania face parte din grupul Publicis.

InBev Romania produce marcile de bere Bergenbier, Stella Artois, Beck's, Lowenbrau si Noroc si importa berile belgiene Leffe si Hoegaarden.

Starcom Romania, entitate a grupului Leo Burnett Romania si parte din reteaua internationala Starcom MediaVest Group, este o agentie de publicitate care ofera servicii integrate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri