iLeo, agentia de marketing digital parte a grupului Leo Burnett, a fost desemnata castigatoare a licitatiei organizate de Baneasa Developments pentru administrarea strategiei si creatiei interactive pentru Baneasa Shopping City.
“Am ales iLeo pentru ca este una dintre cele mai apreciate companii specializate in creatie si implementare IT pe piata romaneasca si, in urma pitch-ului, s-a dovedit a fi compania care a inteles perfect, de la bun inceput, asteptarile noastre legate de lansarea centrului comercial”, a declarat Ali Ergun Ergen, Administrator si Retail Development Manager al Baneasa Developments. „Sunt convins ca vom face o echipa excelenta, unita de un scop comun - acela de a oferi publicului roman cel mai asteptat «fashion mall» din Romania” a adaugat Ali Ergun Ergen.

In cadrul acestei colaborari, iLeo va gestiona realizarea contactului cu consumatorii pe mediul interactiv si va construi website-ul Baneasa Shopping City. www.baneasashoppingcity.ro va oferi facilitati virtuale contactului intre vizitatori si atractiile viitorului mall.

“Castigarea acestui cont reprezinta inceputul colaborarii cu unul dintre cei mai importanti dezvoltatori locali. Proiectul pe care il vom dezvolta impreuna isi propune sa duca la alt nivel oferta de servicii interactive pentru aceasta industrie. Prezenta in online si serviciile interactive sunt esentiale pentru dezvoltarea unei relatii cu consumatorii viitorului, iar din acest punct de vedere, site-ul Baneasa Shopping City va reprezenta un pas inainte in ceea ce inseamna informatie si functionalitate”, a afirmat Mugur Patrascu, Managing Director la iLeo.

Mall-ul Baneasa Shopping City este gandit si construit astfel incat sa incorporeze noi tendinte in materie de centre comerciale, permitand crearea celei mai variate oferte din punct de vedere a magazinelor de moda, unitatilor de gastronomie, activitatilor de distractie si serviciilor. Baneasa Shopping City este parte integrata a Zonei Comerciale Baneasa, parcul de retail, intins pe o suprafata de 450,000 mp care cuprinde deja: IKEA, Carrefour, Feeria, Metro, Bricostore si Mobexpert.

Zona Comerciala Baneasa face parte din Proiectul Baneasa, cel mai mare proiect de dezvoltare urbana mixta din Sud-Estul Europei. Proiectul Baneasa acopera o suprafata de 221 hectare si reprezinta o investitie totala estimata de peste 1.8 miliarde de Euro. Pe langa zona comerciala, Proiectul Baneasa va oferi intre 4.500 si 5.000 unitati locative in Zona Rezidentiala si un parc de afaceri modern, Baneasa Business &Technology Park care va incorpora peste 160.000 mp spatii de birouri de tip A si A+.

iLeo este o agentie interactiva care ofera servicii complete din zona marketingului digital, parte din grupul Leo Burnett. Compania ofera un produs complet ce porneste de la strategie, creatie, crestere si promovare neconventionala pe aceste medii si dezvolta campanii de comunicare pe medii virtuale sau digitale, avand ca obiectiv principal extinderea mesajului de brand in medii emergente reprezentate de web, telefonia mobila sau contact personalizat.

La un an de la infiintare, iLeo a urcat direct pe podiumul de la Internetics, reusind sa devina a doua agentie de comunicare interactiva din Romania, castigand premiile Campania Anului si Best of Show. Printre clientii iLeo si iLeo Buzz (divizia de media) se numara: Procter & Gamble, InBev Romania, Philip Morris, Aviva, Danone, Puma Fragrances, Autoitalia sau KLM.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri