La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc prima sedinta a Consiliului de Administratie a Omnicom Media Group Romania. Intalnirea marcheaza lansarea oficiala a OMG pe piata media romaneasca.

“Am discutat si agreat cu aceasta ocazie directiile strategice de dezvoltare pe urmatorii 3 ani si investitiile necesare cresterii grupului”, a declarat Carmen Tanasie, CEO, OMG Romania.

Membrii Consilului de Administratie ai OMG Romania sunt:
– Peter Kopecky, Chief Financial Officer, TBWA
– Christian Lainer, Regional Director CEE, TBWA
– Christos Papapolyzos, President South Central Europe, DDB Worldwide
Communications Group Inc.
– Peter Poelzlbauer, Chief Financial Officer, EMEA Omnicom Media Group
– Susanne Koll, CEE Regional Director, Omnicom Media Group
– Mihai Rusescu, Chief Financial Officer, Omnicom Media Group Romania
– Carmen Tanasie, Chief Executive Officer, Omnicom Media Group Romania

Presedintele Consiliului de Administratie OMG Romania este Christos Papapolyzos, President South Central Europe, DDB Worldwide Communications Group Inc.

“Romania este o piata cu o crestere impresionanta, cu oportunitati foarte atractive de dezvoltare si provocari pe masura. Pentru a ne asigura o crestere solida pe aceasta piata, am hotarat lansarea Omnicom Media Group in Romania si am numit-o in fruntea companiei pe Carmen Tanasie - cu scopul de a ne asigura ca atat clientii nostri internationali cat si cei locali vor beneficia de suportul solid si resursele extinse ale retelei internationale Omnicom Group - lider mondial in industria de publicitate si marketing”, a declarat Peter Poelzlbauer, CFO, EMEA Omnicom Media Group.

Omnicom Media Group Romania este o entitate 100% Omnicom Group si are ca actionariat agentiile de publicitate DDB Bucharest (50%) si TBWA/Merlin Bucharest (50%).“OMG Romania se pozitioneaza ca platforma suport pentru dezvoltarea portofoliului de agentii de media full-service si de agentii de media specializate ale Omnicom Group”, a declarat Carmen Tanasie, CEO OMG Romania. Agentiile care se afla in acest moment in portofoliul Omnicom Media Group Romania sunt OMD Romania si PHD Romania (in curs de lansare).

Omnicom Media Group (OMG) este Divizia de servicii media a Omnicom Group Inc., lider mondial in industria de marketing si comunicare, avand in portofoliu peste 5000 de clienti in mai mult de 100 de tari. Omnicom Media Group include retelele internationale de agentii de servicii complete de media OMD, PHD si Prometheus precum si alte companii de servicii specializate de media.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Liana Mihai: TV-ul ramane media cu cele mai mari bugete de promovare
Setari Cookie-uri