Ada Roseti a fost numita Channel Manager Discovery Networks Romania, iar Sylwester Molenda ocupa aceeasi functie, dar in Polonia si Ungaria.
Cei doi manageri vor raspunde, printre altele, de coordonarea activitatilor de consumer marketing si PR, precum si pentru conducerea echipelor locale si ii vor raporta lui Leszek Zaborowski, Director of Channels CE, Discovery Networks Europe (DNE). Noile functii au fost create ca o reactie la reorganizarea companiei, in urma dezvoltarii continue a Discovery in intreaga Europa Centrala.

Katarzyna Kieli, vice-presedinte si Country Manager, Europa Centrala, a declarat ca infiintarea unor echipe locale este un pas firesc pentru companie. "Noile pozitii ne vor permite sa ne concentram eforturile asupra uneia dintre pietele cu cel mai rapid ritm de crestere din Europa Centrala, Romania, ajutandu-ne in acelasi timp sa ne consolidam in continuare celelalte doua piete importante din regiune, Polonia si Ungaria", a declarat vice-presedinte si Country Manager, Europa Centrala, Katarzyna Kieli.

Ada Roseti (Alexandra Tiganas - n.red.) are o experienta bogata in industria de film si media. Inainte de a lucra pentru Discovery, a fost director de Achizitii, Vanzari, Subtitrare si Programare la Televiziunea Romana. De asemenea, Ada Roseti a fost consilier de achizitii la Televiziunea Romana si Prima TV. In calitate de critic de film, a colaborat cu diverse posturi de radio si televiziune, unde a produs si prezentat mai multe emisiuni dedicate industriei filmului. Ada Roseti este lector la Universitatea din Bucuresti.

Sylwester Molenda are peste zece ani experienta in industria media. Inainte de a lucra pentru Discovery, a fost director de Strategie si director al Departamentului de Comunicare si Marketing in cadrul Polsat. Anterior, Sylwester Molenda a fost director Adjunct pentru Marketing de Programe in cadrul Televiziunii Publice din Polonia, TVP2, si director adjunct de Marketing si Promovare in cadrul Polsat si Polsat Media.

Discovery insumeaza mai mult de 100 de canale TV la nivel mondial, printre care Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD. In Europa, Orientul Mijlociu si Africa, exista 12 marci Discovery ce pot fi urmarite de 167 de milioane de abonati din 108 tari, cu programe disponibile in 24 de limbi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri