Stefania Stavrositu a devenit asociat al THE PRACTICE, detinand 5% din agentia de relatii publice din grupul Leo Burnett. Noul Junior Partner a ocupat pana in prezent pozitia de Senior Consultant in cadrul THE PRACTICE, avand un rol important in supervizarea echipei si in activitatile de new business.

Stefania Stavrositu a fost printre primii oameni cu care Gabriela Lungu, Managing Partner-ul agentiei, a plecat la drum cand a infiintat THE PRACTICE, cele doua colaborand inca din anul 2005, cand lucrau impreuna la Ogilvy PR.

„Stefania este cel mai bun profesionist de relatii publice cu care am colaborat pana acum si, in plus, un om cu un caracter foarte puternic si frumos. Lucram excelent impreuna, ne completam reciproc, ne intelegem din priviri – avem o relatie de parteneriat real pe care m-am bucurat foarte tare sa o pot si oficializa anul acesta. Stefania este parte din povestea de succes a THE PRACTICE – este deci firesc sa fie si ... cota parte din acest succes”, declara Gabriela Lungu.

Stefania are doar 27 de ani, dar a acumulat o experienta de aproape 8 ani in comunicare: 4 in timpul facultatii, in cadrul unui centru de resurse pentru organizatii neguvernamentale si 4 in agentii de relatii publice importante din Romania. De-a lungul carierei, a oferit consultanta specializata pentru branduri locale si internationale de renume, precum BMW, Carpatcement Holding, Colgate-Palmolive, Globe Trade Center, Holcim Romania, Lufthansa, Milli, MOL Romania, URSUS, Wienerberger, etc. A absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA cu specializarea in PR.

“Fac parte din acea categorie de oameni care cred in idealuri si incearca permanent sa le atinga. Inca din timpul facultatii mi-am dorit sa lucrez in relatii publice, dar nu m-am gandit niciodata ca o sa ajung, intr-un timp relativ scurt, sa fiu partener al uneia dintre cele mai importante companii de PR din Romania. Sunt cu atat mai privilegiata cu cat am langa mine niste colegi extraordinari, alaturi de care am pornit la drum cu entuziasm si convingere, construind pas cu pas “THE PRACTICE”, declara Stefania Stavrositu.

Agentia THE PRACTICE – part of Publicis Consultants | Worldwide este o companie de consultanta in relatii publice axata puternic pe strategie si creativitate, dedicata construirii si protejarii celor mai de succes branduri din Romania, fie ele locale sau internationale. THE PRACTICE lucreaza cu clientii sai in baza unor parteneriate pe termen lung, in viziunea specialistilor companiei acesta fiind modul de lucru cel mai eficient cu o agentie de relatii publice. Pe plan local, agentia este parte din Leo Burnett Group, unul dintre cele mai importante si mai apreciate grupuri de comunicare din Romania. Agentia este totodata partenerul exclusiv in Romania al Publicis Consultants | Worldwide, reteaua internationala de consultanta in comunicare corporativa si strategii de relatii publice a Publicis Groupe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri