Bigger Group a inregistrat in anul 2007 o cifra de afaceri de 14,8 milioane de euro, in crestere cu peste 160% fata de anul precedent. Compania a depasit estimarea de 11,7 milioane euro, facuta la inceputul anului trecut.

Cresterea din acest an se datoreaza atat unei strategii de dezvoltare pe orizontala cat si pe verticala - castigarea unui numar mare de clienti, infiintarea unor noi divizii si servicii in cadrul grupului, precum si maturizarea unor business-uri lansate in 2006, cum ar fi creatia publicitara.

Anul 2007 a insemnat pentru companie un an cu multe schimbari. Trecand printr-un proces de rebranding, a devenit din Starlink Group, Bigger Group si s-a constituit intr-o companie independenta, iesind de sub umbrela Leo Burnett si Publicis. Acest rebranding a venit ca o consecinta a evolutiei peste asteptari a companiei, care, incepand cu 2007, ofera si servicii de Communication Planning, PR, BTL si Productie Publicitara si AV.

De asemenea, in cursul anului trecut, au fost puse bazele unui nou departament de Brand Development Strategy care asigura servicii de dezvoltare de brand, in functie de contextul pietei si de nevoile clientilor.

Ca urmare a unei politici de new business foarte active, Bigger Group a castigat anul trecut un numar important de clienti: Adevarul Holding, Agroli Group, Ascendis Consulting, Bere Mures, Brenac, CitiFinancial, Dom Perignon, Hennessy, Lemarco, Metropolis Residence, Peter Murray si Teknosa.

„Anul 2007 a fost un an al cresterilor si realizarilor pentru Bigger Group. Suntem foarte multumiti de ce am realizat. Am muncit mult, cu entuziasm, inspiratie, dar si putina inconstienta si nebunie. Am reusit sa castigam premii importante la prima noastra participare in festivaluri de publicitate de referinta, precum Ad’OR, Golden Drum sau Red Apple. Daca la inceputul anului aveam 35 de persoane angajate, in prezent sunt peste 85 de profesionisti capabili sa ofere clientilor nostri solutii eficiente de comunicare integrata. Pentru 2008, estimam o cifra de afaceri de 20,7 milioane de euro, o crestere de 40% fata de 2007. Anul acesta ne propunem consolidarea diviziilor deja lansate si legitimarea acestora ca autoritati pe segmentele profesionale pe care activeaza.” a declarat Marcel Straut, Director General Bigger Group.

Bigger Group este un grup de companii care ofera servicii de comunicare integrata. Grupul de companii Bigger exista pe piata din Romania inca din 2003, cand s-a constituit ca Starlink. In prezent, companiile care fac parte din grup sunt: Bigger Media, Bigger Creative, Bigger Events. Pe langa aceste companii, Bigger Group mai detine si diviziile Bigger PR, Bigger Production si Bigger BTL.

Echipa Bigger Group cuprinde peste 85 de profesionisti specializati in campanii integrate de communication planning, cercetare, strategie de brand, creatie, media, productie publicitara, shopper marketing, BTL si PR.

Portofoliul de clienti ai Bigger Group a adus companiei o larga expertiza intr-o gama variata de domenii: bancar, proiecte rezidentiale, retail tehnologic, industria farmaceutica, food & drinks, produse agro-alimentare, centre comerciale, branduri de lux - produse vestimentare, companii de training si consultanta, organizatii non-guvernamentale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri