The Group lanseaza agentia specializata de comunicare interactiva si Internet Navidoo, in parteneriat cu Vlad Stan.
“Inca de la inceputul anului trecut, cand am preluat compania New Media, am anuntat intentia noastra de a ne dezvolta in domeniul comunicarii interactive”, a declarat Zoltan Szigeti, presedinte The Group. “Suntem consecventi in aceasta directie si am identificat in domeniul internetului oportunitati mult mai vaste decat cele exploatate pana acum. Ne-am propus sa pasim in domeniul dezvoltarii de platforme tehnologice pentru comunicare, asa incat s-a nascut firesc si agentia Navidoo”, a incheiat Zoltan Szigeti.
Serviciile de comunicare interactiva pe care le va dezvolta Navidoo vizeaza exploatarea Internetului ca mediu de comunicare, crearea de continut pentru media digitala, e-commerce, SEO, technical si user experience, precum si gestionarea destinului brandurilor in lumea virtuala. Agentia va fi condusa de Vlad Stan in calitate de Managing Partner.

“Propunerea The Group pentru a forma si dezvolta aceasta companie a fost onoranta pentru mine. Am simtit ca sunt antreprenori, ca si mine. In plus, au demonstrat deja succesul construind in trei ani un grup de comunicare ce a depasit 51 milioane euro ca cifra de afaceri. Succesul spiritului antreprenorial si-a spus cuvantul si eu sunt fericit sa construim impreuna mai departe o curba ascendenta de izbanzi”, a declarat Vlad Stan. “In acest moment lucram deja la mai multe proiecte si vizam toate oportunitatile pe care le ofera internetul ca domeniu al comunicarii”, a incheiat acesta.

The Group este cel mai extins si inovativ grup de comunicare din Romania. Include 13 agentii specializate in industria comunicarii, Brandstalk (agentie de creatie), BT Production (agentie de productie publicitara), My Media (agentie de dezvoltare continut media), House of Media (agentie de media), Media Investment (agentie de media), The Media Partnership (agentie specializata in buying si optimizare), New Media (agentie de comunicare interactive), Nicola Porter Novelli (agentie de relatii publice), Q Research (agentie de cercetare), Postercom (agentie de outdoor), Touch Communication (agentie de comunicare directa), Innovaty (agentie de productie audio-video), Events&Production (agentie de below the line).

The Group a fost fondat in 2005, are 250 angajati, peste 80 clienti, companii locale si multinationale si a atins o cifra de afaceri peste 51 milioane euro in 2007

Vlad Stan este unul dintre cei mai proeminenti artizani ai comunicarii prin internet in Romania. Este fondatorul, in urma cu 8 ani, al uneia dintre cele mai mari companii de internet: Vodanet Media, companie in care si-a pastrat calitatea de actionar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri