Zenith Media, parte a grupului Publicis, anunta lansarea diviziei digitale, Zed Digital.

La nivel european, Zed Digital este recunoscuta pentru calitatea serviciilor interactive de tip full service, fiind specializata in numeroase platforme digitale, de la marketing interactiv de performanta pana la UGC (User Generated Content) si mobile marketing.

Reteaua Zed Digital are la baza o puternica expertiza si se bucura de o buna pozitionare la nivelul pietelor locale, desfasurandu-si activitatea in intreaga lume, organizat in 3 regiuni: America, Asia Pacific si EMEA. Zed Digital Romania face parte din EMEA, prezenta in 30 de tari, cu un staff de 180 de angajati.
Detinand avantajul conferit de ZenithMedia, prin asumarea rolului de a asigura servicii de cea mai buna calitate clientilor, Zed Digital Romania va depune toate eforturile de a asigura servicii de aceeasi clasa si intelegere a business-ului clientului si va furniza tuturor clientilor actuali si viitori maximum de eficienta in serviiciile din aria digitala.

“Avem acces la know-how-ul ZED Digital, ceea ce ne va permite dezvoltarea serviciilor oferite la cel mai inalt nivel si consolidarea pozitiei noastre pe piata de Internet din Romania”, a declarat Cristi Parvan, Interactive Media Director al Zed Digital.

Maria Tudor, Managing Director Zenith Media, adauga: ”Este momentul propice pentru Zenith Media de a se extinde oficial in acest sector. Clientii vor sa stie ce oportunitati exista dincolo de suporturile media traditionale si cum le pot exploata. Acesta este rolul Zed Digital”.

In fond, ne situam in granitele business-ului de gandire creativa si alegere adecvata a mixului solicitat de mesajul clientului. Zed Digital, ca modul media integrat, va parcurge un drum lung in urmarea directiei integrarii unitare a offline-ului si online-ului in cerintele de advertising ale clientului.

Semnatura Zenith Media asigura ca abordarea ROI este in totalitate reprezentata de planurile Zed Digital, servind la utilizarea eficienta a investitiei clientului.

Printre clientii Zenith Media se numara: Bayer, Baxi Group, BRD-GSG, Bunge, Caroli, Carrefour, Electrolux, Interstar, ING, L’Oreal, Nestle, Parmalat, Policolor, Reckitt Benkiser, Toyota Romania, Ursus Breweries, Vincon.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Coronavirus | Dilema veche renunță la print după 27 de activitate neîntreruptă
Setari Cookie-uri