Saatchi&Saatchi PR a fost desemnata agentia de relatii publice a Gaz de France, in urma castigarii pitch-ului organizat la sfarsitul anului trecut, la care au mai participat Ogilvy PR si DC Communication.

Agentia de PR va dezvolta si implementa strategia de relatii publice, respectiv comunicare corporate (media relations, comunicare in situatii de criza etc), organizare de evenimente si programe de Corporate Social Responsibility.

„Ne-am propus pentru anul acesta sa ne concentram pe activitatea de new business si, iata, intampinam cu bucurie primele realizari. Gaz de France vine sa ne imbogateasca expertiza de comunicare pe domeniul energetic, printre clientii agentiei numarandu-se anterior si CEZ, un alt jucator cheie pe piata europeana de energie electrica.” a declarat Larisa Petrini, Director Saatchi&Saatchi PR.

Gaz de France, societate integrata de utilitati in domeniul energetic, este al treilea operator ca marime din Franta din sectorul serviciilor si cel de-al doilea ca marime din Italia. Grupul produce, transporta, distribuie si comercializeaza gazul natural, electricitate si servicii pentru clientii sai.

Saatchi&Saatchi este unul dintre cele mai mari grupuri de companii din piata de publicitate din Romania, oferind servicii full-service prin departamentele sau companiile componente. Printre clientii importanti ai Saatchi&Saatchi PR se numara: Procter&Gamble, AIG, SPAR, Sabon, BUNGE (Floriol, Unisol, Muntenia), Liebrecht & Wood, United Way.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »



Citeste si
Petrini, Saatchi: Clientii vor rezultate concrete de la comunicare