Razvan Ionescu pleaca de la EvZ

Razvan Ionescu, redactor-sef Evenimentul Zilei, isi da demisia din fruntea ziarului, dupa mai bine de trei ani in care a ocupat aceasta pozitie, au declarat, pentru Wall-Street, surse din piata.

Reprezentantii trustului Ringier nu au putut fi contactati pentru a confirma informatia.

Potrivit surselor, Ionescu se va indrepta spre Grupul Realitatea-Catavencu. Un posibil succesor al sau este Dorin Chiotea, fost redactor-sef la ProSport.

Razvan Ionescu si-a inceput cariera in media in 1992 ca reporter la Evenimentul Zilei. Aici a scris peste 1000 de articole din toate domeniile: politica, social, sport, muzica, stiinta.

Ulterior, a ocupat pozitiile de project manager in cadrul Ringier, redactor-sef la TV Mania si consultant al proiectului revistei TeleSzuper in Ungaria. In 2002, a devenit redactor-sef al Jurnalului National, preluand ulterior functia de director executiv al Jurnalului. Este redactor-sef la Evenimentul Zilei incepand din decembrie 2004.

Cotidianul Evenimentul Zilei face parte din din grupul elvetian Ringier AG, unul dintre cei mai mari editori de presa scrisa din Europa. In Romania, Ringier detine mai multe publicatii, printre care Libertatea, Capital, Compact si Unica.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri