Sarbu extinde Media Pro in Europa Centrala si de Est

Trustul de presa al lui Adrian Sarbu se va extinde in mai multe tari din Europa Centrala si de Est. In prezent, se lucreaza la o serie de proiecte care vor fi relevate in perioada urmatoare, potrivit Mariei Apostol, PR director Media Pro.

Sarbu a pus deja bazele unei agentii de presa in Cehia, scrie consultantul media Iulian Comanescu, pe blogul sau. Directorul noii agentii este Mihai Predescu, unul dintre producatorii de la Pro TV.

“Media Pro se va extinde in toata zona, nu numai in Cehia. Avem planuri de extindere pentru intreaga regiune, dar nu pot sa dau mai multe detalii acum”, ne-a declarat Maria Apostol. PR directorul a adaugat ca nu poate dezvalui tarile in care Media Pro a demarat proiecte, si nici specificul acestora.

Referitor la declaratia lui Comanescu, Apostol a precizat ca proiectul ceh al Media Pro nu este o agentie de presa. Media Pro va oferi mai multe detalii despre proiectele sale din afara tarii in perioada urmatoare.

Compania Media Pro a fost infiintata in 1990 de catre Adrian Sarbu si este, in prezent, unul dintre cele mai mari grupuri media din Romania. Detine, printre altele, publicatiile "Ziarul Financiar", "Gandul" si "Banateanul", posturile de televiziune Pro TV, Sport.ro, MTV si Acasa TV si posturile de radio Pro FM si Info Pro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri