Agentia United Media a fost desemnata castigatoarea pitch-ului pentru gestionarea contului de media al companiei Romtelecom in 2008. Contractul va debuta, cel mai probabil, de la 1 aprilie.
Oficialii Romtelecom nu au precizat valoarea contului de media castigat de United Media, insa surse din piata il evalueaza la circa 10 milioane de euro.

United Media era considerata, inca de la inceputul pitch-ului, ca favorita pentru castigarea contului Romtelecom. Agentia administreaza si contul Cosmote, operatorul de telefonie mobila controlat de OTE, care detine si Romtelecom.

Compania va colabora cu Romtelecom pentru serviciile de planificare si cumparare de media.

Romtelecom a organizat pitch pentru contul de media in decembrie 2007. Au intrat in competitie un numar de opt agentii, printre care Mindshare, Media Direction, Starcom, United Media si MediaCom.

MediaCom a detinut pana in prezent contul de media, iar contractul cu Romtelecom se termina la sfarsitul lunii martie.

MediaCom este prezenta din 2004 pe piata din Romania si face parte din Grupul WPP, alaturi de Grey Bucharest.
United Media face parte, alaturi de alte agentii, din The Group, companie condusa de Zoltan Szigeti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri