PR Forum, editia a doua, se apropie

Evensys organizeaza, pe data de 19 martie 2008, cea de-a doua editie a evenimentului PR Forum, primul forum dedicat relatiilor publice si comunicarii corporative.

Editia de anul acesta pregateste o structura complexa a programului, abordari inovative, seminarii aplicate si interactive. De asemenea, in cadrul evenimentului va fi lansata prima publicatie dedicata domeniului relatiilor publice din Romania. Brosura “Public Relations Report” va include o serie de puncte de vedere ce vor anunta tendintele anului 2008 in domeniu. Analizele vor fi completate de o ampla sectiune ce va cuprinde profilele firmelor de PR si rezultatele unui sondaj realizat in randul practicienilor, sondaj care prezinta noile tendinte in comunicare din anul 2007 si perceptia specialistilor in relatii publice asupra mediului online. Publicatia va fi distribuita in mod gratuit participantilor la eveniment.

“ Domeniul relatiilor publice este unul plin de provocari, iar in Romania conceptul se afla in plin avant. Potrivit previziunilor specialistilor, PR-ul va cunoaste o dezvoltare extraordinara anul acesta iar noi ne dorim, ca prin acest eveniment sa sprijinim aceasta zona a comunicarii si sa contribuim cu informatii de ultima ora si abordari inovative la maturizarea pietei de profil”, spune Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

PR Forum va oferi de asemenea o sansa studentilor pasionati de comunicare de a participa in mod gratuit la toate sesiunile evenimentului prin intermediul unui concurs. Acesta consta in crearea unui program de CSR, care trebuie trimis sub forma unui eseu pe adresa de mail andreea.hanganu@evensys.ro pana pe data de 12 martie insotit de profilul personal.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri