Dupa Jacobs 3 in 1, agentia din Romania a dezvoltat pentru Kraft Europe campania Jacobs Ice Cofee - un mix pe baza de cafea conceput pentru prepararea cu apa rece
Scala JWT face Gustul care te prinde vara pentru mai multe tari din Europa Centrala si de Est. Agentia continua comunicarea pentru gama produselor all-in-one din portofoliul Kraft, sub marca Jacobs, ca urmare a pitch-ului regional castigat in 2004. Dupa recenta campanie pentru 3in1, Scala JWT vine acum cu o campanie racoroasa, de vara, care va rula simultan in cateva tari din Europa Centrala si de Est. Potrivit Scala JWT, campaniile Kraft Europe pentru Jacobs 3in1 si Jacobs Ice Coffee au fost distribuite in 16 tari.

Casa de productie aleasa a fost Castel Film, iar filmarile s-au desfasurat in toamna anului trecut, la bazinul olimpic din Bacau. Pentru realizarea acestui spot a fost adus un coffee stylist din Germania. Regizor a fost italianul Michele Nocchi, iar fotograf Cosmin Bumbut.

Campania de promovare realizata de Scala JWT include un spot TV, panotaj stradal si machete de presa. Jacobs Ice Cofee este un mix pe baza de cafea, special conceput pentru prepararea cu apa rece. Noul produs se adreseaza persoanelor dinamice, cu stil de viata activ, care vor sa savureze o o cafea delicioasa si racoroasa pe timpul verii.

Jacobs Ice Coffee este Gustul care te prinde. Ideea cu care am venit noi a fost: Usor de facut, greu de lasat deoparte. spune Mihai Cojocaru Creative Director Scala JWT. Ice Coffee este bautura savuroasa la care nu poti renunta, indiferent de situatie. E tot ce ti-ai putea dori pentru o vara calduroasa.

Echipa implicata in acest proiect si care a simtit vara la filmarile din toamna anului trecut este formata din Mihai Cojocaru Creative Director, Bogdan Gheorghiu Senior Art Director, Maria Manoiu - Copywriter, Ioana Manea Strategic Planning Director, Ilinca Dumitrescu A/V Production Director.

Parte a retelei globale JWT, agentia Scala JWT opereaza din 1996. JWT detine o traditie a pionieratului in advertising care numara, printre altele, potrivit agentiei, prima agentie de publicitate, primul shop media, primal testimonial, primul ad de presa, prima retea internationala de agentii de publicitate.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.