The Money Channel lanseaza 'Manual de Romania', prima radiografie economica a Romaniei

Prin "Manual de Romania" NewsIn si The Money Channel isi propun sa monitorizeze modul in care Romania absoarbe fondurile europene si identifica domeniile care vor avea de castigat sau de pierdut in competitia de pe piata comunitara.

Agentia de presa NewsIn si televiziunea de business The Money Channel lanseaza aceasta prima editie a publicatiei anuale "Manual de Romania" luni, 10 martie, 2008.

"Unitatea de masura" pentru realizarea unei asemenea radiografii este reprezentata de cele opt regiuni de dezvoltare in care este impartita Romania.

"Manual de Romania" este structurat pe trei sectiuni. Prima ofera informatii despre starea infrastructurii si a sistemului sanitar, institutiile de invatamant care functioneaza in fiecare regiune de dezvoltare si despre performanta in administratia publica locala. De asemenea, sectiunea abordeaza si o serie de indicatori economici: produsul intern brut pe cap de locuitor care descrie standardul de viata, depozitele si creditele populatiei, sursele cresterii economice, oportunitatile si riscurile.

Cea de-a doua sectiune face o analiza microeconomica a regiunilor de dezvoltare prin prisma principalelor domenii de activitate si a celor mai dinamice companii.

"Manual de Romania" descrie in cea de-a treia sectiune mecanismul de alocare a fondurilor europene care pot fi accesate de romani. Astfel, cititorii pot afla informatii despre fondurile de pre-aderare si cele structurale, despre sumele care pot fi accesate pentru dezvoltarea zonelor transfrontaliere, despre domeniile de aplicabilitate si modalitatile de obtinere a banilor europeni.

Publicatia este bilingva (romana - engleza), are peste 300 de pagini, este integral color si are un pret de 19,5 lei.

Publicatia anuala "Manual de Romania" poate fi gasita, incepand cu data de 10 martie, la toate centrele premium de difuzare a presei din marile orase ale tarii. Produsul va fi distribuit, prin reteaua Inmedio, in centre comerciale, in librariile Diverta, in hoteluri si aeroporturi.

NewsIn si The Money Channel fac parte din trustul de presa Realitatea – Catavencu care mai detine, printre altele, postul Realitatea TV, retelele Radio Guerilla si Realitatea FM si publicatiile "Academia Catavencu", "Cotidianul", "Business Standard", "Money Express" si "Le Monde Diplomatique".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri