Agentiile de media OMD si Media Direction si-au schimbat intre ele doi oameni cu functii importante in ultimele doua saptamani. Directorul executiv al Media Direction, Cristian Mucichescu, a preluat conducerea OMD in timp ce Oana Stoenescu, Group Media Director la OMD, a plecat la Media Direction, pe aceeasi functie.

Oana Stoenescu este, incepand cu luna martie, noul Group Media Director al Media Direction, agentia de media a grupului BBDO. Stoenescu (foto) vine dupa o experienta de trei ani la OMD, unde a lucrat pentru clienti precum Henkel, Alpha Bank, Dell, Peugeot sau Beiersdorf. La Media Direction, aceasta va coordona contul de media al Pepsi pentru toate brandurile din portofoliu.

Saptamana trecuta a fost anuntata numirea lui Cristian Mucichescu in functia de Managing Director al OMD, agentie de media apartinand Omnicom Media Group Romania. Mucichescu a lucrat sase ani la Media Direction, timp in care a ocupat pozitiile de Senior Media Manager si director executiv.

“Venirea lui Cristian Mucichescu in cadrul OMD Romania aduce creativitatea si inovatia pe care ne-o dorim pentru repozitionarea companiei. Avem toata increderea ca impreuna vom forma una din cele mai bune echipe de media de pe piata locala. II uram bun-venit in echipa noastra si mult succes!”, a declarat Carmen Tanasie, CEO al Omnicom Media Group Romania.

De cealalta parte, Razvan Varabiescu, Managing Director la Media Direction, declara: “Oana este unul dintre acei oameni de media care chiar au un cuvant de spus pe aceasta piata. In plus, este un foarte bun cunoscator al industriei si unul dintre acei profesionisti care au format de-a lungul timpului echipe intregi de specialisti. Impreuna vom da un inteles nou termenului de «media creativa» livrand din ce in ce mai multe solutii inovative”.

Media Direction a fost infiintata in anul 2001 si este agentia de media a grupului BBDO, parte a retelei internationale de comunicare Omnicom. Cu o structura formata din 58 de persoane, Media Direction ofera servicii integrate de media - buying, planning, strategie, research. Printre clientii agentiei se numara companii precum Allianz, Dacia Renault Nissan, Masterfoods, Pepsi, Scandia sau Wrigley.

OMD Romania este o entitate 100% Omnicom Group si face parte din portofoliul Omnicom Media Group Romania. OMD este prezenta in peste 80 de tari si beneficiaza de resursele integrate ale liderului mondial in industria de marketing si comunicare Omnicom Group.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri