Catalin Tolontan cu blogul sau, Blog de Jurnalist (www.tolo.ro), a castigat la categoria Cel mai bun blog de sport si la Cel mai bun blog media-advertising, in cadrul editiei a treia a Roblogfest 2008.
"RoBlogFest este un pas mic si normal in procesul cresterii si maturizarii industriei de online din Romania", este de parere Dragos Novac, organizatorul competitiei.

La cea de-a treia editie Roblogfest au existat doua categorii principale in care au fost nominalizate bloguri: una supusa votului popular si una jurizata.

La categoria "Popular", blogurile care s-au inscris in competitie au concurat la sectiunile: Cel mai bun blog personal, Cel mai bun blog colectiv, Cel mai bun blog nou, Cel mai bine scris blog, Cel mai bun blog de divertisment, Cel mai bun blog de muzica, Cel mai bun blog de sport si Cel mai bun blog.

La categoria in care blogurile inscrise au fost notate si premiate de un juriu s-au acordat distinctiile pentru: Cel mai bun blog foto, Cel mai bun blog cultural, Cel mai bun blog despre design/creatie, Cel mai bun blog despre politica, Cel mai bun blog despre business/tehnologie, Cel mai bun blog despre media/advertising, Cel mai bun blog de companie si Cel mai bun blog.

In cazul votului popular, s-a luat in calcul numarul de voturi primite de blogurile intrate in concurs, in timp ce votul jurizat a luat in calcul o serie de criterii care au constituit o medie ponderata in calcularea clasamentului final.

Cel mai bun blog personal a fost desemnat castigator VisUrat ( www.visurat.ro ), Cel mai bun blog colectiv a fost Copseanul ( www.copseanul.com ), Cel mai bun blog nou, aparut in 2007 a fost cel a lui Blogatu - Blogu' lu' Marius (blogatu.blogspot.com).

Cel mai bine scris blog a fost desemnat JEG - Jurnalul Editorialistic de Groza ( www.jeg.ro ). La categoria cel mai bun blog de divertisment castigatorul a fost VisUrat ( www.visurat.ro ). Cel mai bun blog de muzica a fost considerat Monden.info ( www.monden.info ).

Catalin Tolontan cu blogul sau, Blog de Jurnalist ( www.tolo.ro ) a castigat la categoria cel mai bun blog de sport si la cel mai bun blog media-advertising.

Categoria jurizata a desemnat urmatorii castigatori: Cel mai bun blog foto a fost considerat Vlad Birdu Photography (vladbirdu.fototarget.ro). Blogsport ( www.blogsport.ro ) a iesit castigator la categoria Cel mai bun blog de companie. Cel mai bun blog cultural a fost castigat de Bookblog ( www.bookblog.ro ) iar la design/creatie a fost desemnat HyperGlu ( www.hyperglu.com ).

Cel mai bun blog despre politica a iesit blogul patruped:bun biped:rau ( www.patrupedbun.net ) iar Dragos Manac, cu blogul sau, World domination ( www.manac.ro ) a luat premiul I pentru Cel mai bun blog despre business/tehnologie.

Juriu a fost format din: Andreea Retea, Carmen Holotescu, Mirona Iliescu, Calin Fusu, Cezar Paul-Badescu, Cristian Manafu, Cristian Sutu, Cristian Vasile - Igu, Eugen Erhan, George Nicolae, Razvan Varabiescu si Vali Petcu.

Roblogfest este o initiativa a lui Dragos Novac care s-a desfasurat pentru prima data in anul 2006 cu scopul coagularii comunitatii bloggerilor din Romania. Prima editie s-a petrecut la inceputul anului 2006 si a fost considerata de multi drept unul dintre cele mai importante evenimente ale anului in ceea ce priveste bloggingul, in particular, si comunitatea de internet din Romania, in general.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri